No u mnie już z poł roku leżą 2 paczki kazeiny z treca i nie wiem do czego ją wykorzystać, bo tak sama to rzyg %-) Zmieniony przez - pitbull61 w dniu 2019-05-23 11:35:05
No u mnie już z poł roku leżą 2 paczki kazeiny z treca i nie wiem do czego ją wykorzystać, bo tak sama to rzyg %-) ja tam uwielbiam, wieczorkiem jak złapie to powolidodawać wody żeby nie była za rzadka i taki budyń z tego zrobić, albo dodać jeszcze chia i wiórków kokosowych Popieram!
[...] Cena ponad 16 zł. Opłaca sie? Skład jest dobry czy raczej kiepski? Nada to sie do obróbki termicznej? Np. casta, pancakesy, galaretki, kakao. Jak nie to polećcie coś czego wy używacie. Najlepiej dodajcie zdjęcia lub obrazki z neta żebym lepiej wiedział czego szukać i napiszcie gdzie to można kupić. [...]
Weekend przechorowany, jakaś temperatura, kapało z nosa, a do tego jeszcze zatoki i ból zęba - nie wiadomo, co od czego. Ale nic to, do wtorku jakoś się wygrzebałem i trzeba było zrobić młoty. Jeszcze byłem słaby i pociłem się jak świnia, ale co zrobić. Jako że byłem osłabiony, dołożyłem 2,5kg - żeby w razie czego mieć na co zwalić braki siły %-). [...]
[...] i ona się upiera przy tym żeby zrobić mi coś do jedzenia (a nie ukrywam do świąt chciałbym dokończyć vlcd) to postanowiłem zrobić taki sernik. Teraz moje pytania: 1 Z czego zrobić galaretke? Może z jakiegoś napoju, herbaty owocowej ? Co by pasowało do sernika? Jak możecie to podpowiedzcie i od razu gdzie mogę znaleźć wasz wybrany produkt. [...]
Szydera - Co do mąki pszenicznnej i ogólnie pszenicy - ja też jestem podobnego zdania, w ogóle nie używam niczego z pszenicy, jedynie w jakichś skrajnych przypadkach. Wg mnie jest ona całkowicie zbędna, tak samo jak pieczywo (jakiekolwiek) - ostatnio normalny chleb jadłem miesiąc temu i jem pieczywo BARDZO rzadko. Niestety, ale tak jesteśmy [...]
[...] taką podróż i się nie zepsuje w torbie na zajęciach. I żeby nie smierdziało gdy będę jadł na auli :) Nie chodzi o konkretne przepisy, ale jakieś porady, co brać najlepiej, a czego unikać. Chcę jakieś źródło białka (pewnie mięso), źródło węgli oraz surówkę/warzywa. Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:10:01 1.Naturalny najzdrowszy, ale i [...]
[...] w torbie na zajęciach. I żeby nie smierdziało gdy będę jadł na auli :) No i żeby na zimno smakowało. Nie chodzi o konkretne przepisy, ale jakieś porady, co brać najlepiej, a czego unikać. Chcę jakieś źródło białka (pewnie mięso), źródło węgli oraz surówkę/warzywa. Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:10:01 Zmieniony przez - koob w dniu [...]
[...] egg proteina raczej się nie dada do tego, do jajecznicy się nada ale jak myślisz ze do prochu dodasz odrobinę wody i będzie to takie białko jak kurze to nie bardzo. Dla czego się boisz całych jaj? Skąd bierzesz białka w kartonie ? Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-03-23 12:13:45 Wiem wiem, że odżywka się nie nadaje. Czyli musi to być [...]
[...] wszedłem na 52 kilo, to myślałem, że mi ręce pourywa i zrobiłem ledwo 6 kiepskich powtórzeń. Na następnym treningu zrobiłem 8 już trochę lepszych, na kolejnym poszło 10, z czego 4 całkiem poprawne - i tak dalej, aż do wejścia na 55kg. Teraz jest już 65kg, a 50 kilo zrobiło się średnio ciężkie. Skoro siła i łapa rośnie, to znaczy, że metoda się [...]
lub po prostu np zagotować 100ml wody w 3 torebkach owocowych herbaty czy czego kto tam chce fajnego, dodać kilka słodzików i wlac do zblendowanych warzyw. tez ciekawa opcja sie wydaje Troche inne pytanie. Jak zrobie rano ciasto na pizze, drozdze wyrosną itp, dodam mąke, wymieszma, zostawie do wyrosniecia na pare minut, potem dodam skladniki i [...]
[...] sproszkowane białka jaj uzywane w cukiernictwie, bo odzywka egg proteina raczej się nie dada do tego, do jajecznicy się nada ale jak myślisz ze do prochu dodasz odrobinę wody i będzie to takie białko jak kurze to nie bardzo. Dla czego się boisz całych jaj? Skąd bierzesz białka w kartonie ? Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-03-23 12:13:45
[...] 174 i Patrickiem Cumminsem na UFC 190. Sklasyfikowany na miejscu #6 w rankingu UFC, OSP stracił szansę na walkę o pas po porażce z Teixeirą. Mając za sobą osiem walk w UFC z czego dwie przegrane, Saint Preux do najważniejszych zwycięstw może zaliczyć wygrane z Patrickiem Cumminsem i Mauricio Rua przez KO i TKO. „Feijao” zajmuje odległą #14 [...]
1. W podanym przez Ciebie linku jest 11 sposobów obróbki termicznej ("na surowo" nie jest obróbką termiczną), z czego można by to zredukować do mniejszej ilości (duszenie w dużej i małej ilości wody to duszenie). 2. Znajdź sobie jakieś uczciwe zajęcie, to będziesz miał mniej czasu na takie głupoty. No nie, nie mogę: "Alkohol ma charakter Yang - [...]
Do jogurtu dodaj czosnek, nie ma za co :D A tak serio, na jakieś 100g jogurtu dajesz ząbek czosnku, i przyprawy do smaku: pieprz, bazylia, czego dusza pragnie. Ot cała filozofia.
[...] ubite) lyzeczka proszczku do pieczenia + troszke wody ogólnie takie troche "twarde" takie geste, zbite wychodza. W sensie na swiezo sa okej nawet ale tak za 2-3h to jakbym wczorajszy chleb jadl. W smaku 100% okej. Pytanie: Jak sie spulchnic? zmiekczc? zeby takie fajne byly;D czego dodac;) Zmieniony przez - mrow007 w dniu 2015-04-22 12:27:37
To jest możliwe, i to jest jedna z 2 opcji jaka wchodzi w grę - albo brał albo dostał coś czego tam nie powinno być. A odnośnie droższych zabawek: A czy tak naprawdę wszyscy ,,biorą,, ? Ja jestem daleki od takich stwierdzeń..... Zawodnicy ocierający się o rekordy/medale, moim zdaniem tak biorą. Tylko jeszcze ich nie przyłapano na stosowaniu. W [...]
Czego można dodać do budyniu, żeby wyszedł w miarę dietetyczny krem do ciasta? ;) Raczej nie chciałbym używać żelatyny, a masło odpada z powodu kcal. Zmieniony przez - Avenger Daxll w dniu 2014-06-13 23:29:49
dlaczego placek owsiany i gofry czesto opadają raz uda się wszystko fajnie puszyscie a raz urosnie na patelni czy tez gofrownicy i opadnie od czego to jest zalezne, dodam ze do placka daje sode a gofrow proszek do pieczenia. Placek owsiany a gofry zytnie razowe
[...] https://youtu.be/MucA3Qs-YsY W tej euforii zapomniałem nagrać talerzy po boju :-( W sumie widać je i w porównaniu do 230 widać , że doszło po 10kg na stronę. Ale w razie czego na szczęście zapisał mi się cały film jak dokładam talerze po 230 więc jeśli fans chcesz to Ci wyślę na priv. Tutaj nie będę wrzucał bo pojawiły się tam dosyć [...]